Каталунските медии разкриха, че президентът на Барселона Жоан Лапорта тотално

...
Каталунските медии разкриха, че президентът на Барселона Жоан Лапорта тотално
Коментари Харесай

Лапорта вече не брои Куман за жив, има нови два варианта за треньор на Барса

Каталунските медии разкриха, че президентът на Барселона Жоан Лапорта тотално е зачеркнал старши треньора Роналд Куман и демонстративно отхвърля да си приказва с него. Двамата даже не си споделили и дума с изключение на „ лека нощ “ в самолета след загубата с 0:3 от Бенфика в Шампионската лига. Те били един до различен на първия ред дружно с вицепрезидента Рафа Юсте и помощник-треньора Алфред Шрьодер, само че Лапорта предпочел да спи по време на двучасовия полет.

Президентът щял да прояви схващане даже след провалянето от Бенфика, в случай че стилът на тима бил непокътнат, само че вместо това останал извънредно отчаян от отбранителната тактичност на Куман със схемата 3-5-2, както и от оставянето на младите играчи на пейката. Това било и последната капка, която преляла чашата на търпението му.

В същото време пък разновидностите за правоприемник на Роналд Куман отпред на „ каталунците “ се усилват с всеки минал ден. Към досегашните имена през днешния ден бяха прибавени още две - на някогашния селекционер на Германия Йоаким Льов и наставникът на Аякс Ерик загар Хаг.

Според „ Sport “ Льов е любимец за нов треньор, само че в това време „ Catalunya Ràdio “ показва наставника на Аякс като избор №1 на президента Лапорта.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР