Каталунските медии не останаха особено впечатлени от решението на испанския

...
Каталунските медии не останаха особено впечатлени от решението на испанския
Коментари Харесай

Пъплещо недоволство в Барселона заради Серхи Роберто

Каталунските медии не останаха изключително впечатлени от решението на испанския селекционер Жулен Лопетеги да не повика поливалентния състезател на Барселона Серхи Роберто за контролите против Германия и Аржентина. Според изданието „ Спорт” наставникът на „ ла хала роха” в този случай не взел решението си единствено на база настоящата форма на футболистите.

Лопетеги: Мората към момента има късмет за Световното в Русия

На вчерашната си конференция Лопетеги отхвърли да влезе в детайлности по отношение на своите решения по състава. Ясно е, че пожеланият вид за десен бек в състава на Испания е Даниел Карвахал от Реал Мадрид. В Каталуня обаче чакаха като запаса на Карвахал да бъде посочен точно Роберто, който в последно време изнася доста мощни мачове (особено в дербитата против Атлетико Мадрид и Челси).

Германия без Ройс и Гьотце за инспекциите против Испания и Бразилия

Вместо за 26-годишния кадър на Барса повиквателната изненадващо отиде при Алваро Одриосола. Асът на Реал Сосиедад, както и целият отбор на баските сега минават през спешен интервал.

„ Спорт” твърди, че изборът на Лопетеги напълно не значи, че вратата на националния тим оттук насетне е затворена за Серхи Роберто. Футболистът на Барса беше в групата за предходните две контроли против Коста Рика и Русия, само че отпадна поради контузия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР