Катаклизмите в живота на Андреа, преобърнаха възгледите ѝ на 360

...
Катаклизмите в живота на Андреа, преобърнаха възгледите ѝ на 360
Коментари Харесай

Андреа стана суеверна след драмите с Кобрата

Катаклизмите в живота на Андреа, прекатурнаха възгледите ѝ на 360 градуса. Ако до през вчерашния ден певицата не обръщаше внимание на зодии, хороскопи и гадания, то трагичната ѝ разлъка с Кубрат Пулев я промени тотално.

Затова съдим от последния статус на русокоската в обществената мрежа, където тя на дълго и необятно изяснява по какъв начин към този момент се поучава със експерти по всевъзможни въпроси свързани с бъдещето ѝ.

"Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който има вяра на врачки и гледачки, тъй като считам, че животът е подобен, какъвто си го направиш и ничия орис не е предопределена, с цел да бъде предсказана. Но преди време се срещнах с жена, която е подготвена персонално от гръцката врачка Мара Меймариди да гледа на карти Десте. И от чисто любознание зададох няколко въпроса "на картите ". Вярвате или не, всичко, което ми споделиха се сбъднаха ", обърна се към феновете си засуканата фолк хала.

Изпълнителката от лекия род е възхитена от това, което са ѝ продиктували картите и акцентира, че те ръководят живота, насочват те към вярната сила към това, което искаш - обич, пари, триумфи.



Повече четете

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР