Катаджиите в цяла България ще зарежат великденската софра и ще

...
Катаджиите в цяла България ще зарежат великденската софра и ще
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Катаджии зарязват яйцата, дебнат ни по Великден

Катаджиите в цяла България ще зарежат великденската трапеза и ще дебнат водачите за превишена скорост и каране в нетрезво положение.

Още занапред белите фуражки са предизвестени от шефовете си, че този Великден за тях няма да е като предходния.

Бойко Рашков трябвало да покаже, че светият празник няма да се отрази за спазването на законите в България.

На пътните ченгета, които ще дебнат по пътища и автомагистрали им е дадено да получат бонуси и отплата през работната седмица.

Най-очакваните нарушавания по тези празници са шофирането след приложимост на алкохол, както и превишената скорост поради настройката, че ченгетата честват и няма надзор.

От КАТ ще отговорят с нови съвременни камери, които няма по какъв начин да бъдат излъгани.

Констатираме завишаване броя на тежките пътни катастрофи и смъртни случаи, сподели още той и заяви, че Министерство на вътрешните работи е отчело растеж с 30% на жертвите на пътя през първото тримесечие на 2022 година спрямо 2021 година.

В България до началото на април са станали 1220 тежки произшествия със 105 жертви, а 1530 души са били ранени. Най-голям е растежът на цифрите в статистиката в София и Пловдив.

Според министъра на вътрешните работи е повече от ясно, че у нас положението на пътищата и качеството им директно въздействат върху броя на тежките произшествия.

От 1 януари до 4 април 2022 година броят на тежките ПТП-та, станали на автомагистралите у нас, е 31, броят на починалите - 4, а ранени са били 39 души. По първокласните пътища в страната статистиката е надлежно 105 тежки произшествия, 22 починали и 138 ранени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР