Катаджиите, които хванаха певицата Белослава да шофира пияна, са прецакали

...
Катаджиите, които хванаха певицата Белослава да шофира пияна, са прецакали
Коментари Харесай

Катаджии спасиха пияната Белослава, дрегерът бил без пломба

Катаджиите, които хванаха певицата Белослава да кара пияна, са прецакали делото против нея. От Софийската районна прокуратура са изискали от ченгетата всички материали и информации по случая, само че са се хванали за главата, откакто са ги получили. Причината за това е дрегерът, на който е духала звездата към 4:30 ч в нощта след рождения си ден в столичния квартал " Княжево ".
Според публикуваната информация машинката е отчела 1,2 промила алкохол. В този случай Законът за придвижване по пътищата споделя, че не е допустимо наказателната отговорност да бъде сменена с административнонаказателна и във всички случаи ще бъде формирано досъдебно произвеждане, което може да приключи със съглашение или с присъда (осъдителна или оправдателна), написа „ Телеграф “.
Наказанията са отнемане от независимост от една до три години и с санкция от двеста до хиляда лв.. Това обаче при Белослава няма по какъв начин да се случи, защото дрегерът, възложен от ченгетата, се оказва, че е без наложителната пломба, което слага под въпрос достоверността на данните от него. Заради това прокуратурата не е намерила задоволително съображение, с цел да повдигне обвиняване в съда против звездата и дело няма по какъв начин да има.
Първоначално излезе информация, че са взети и кръвни проби от певицата, с цел да се откри с по-голяма акуратност промилите алкохол, само че по-късно се оказа, че тя е отказала да направи такива проучвания. Дни след издънката Белослава се извини за постъпката си, като по този начин си призна, само че явно тя ще се размине единствено със абсурда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР