Кът за красиви есенни снимки създадоха децата от ПГПетър Парчевич

...
Кът за красиви есенни снимки създадоха децата от ПГПетър Парчевич
Коментари Харесай

Ново място за есенни снимки – в приказна гора на 20 минути от Пловдив

Кът за красиви есенни фотоси сътвориха децата от ПГ„ Петър Парчевич " и ОУ " Христо Ботев " в Раковски. Изрисуваните тикви, букети от жълти, червени и кафяви листа, царевица, слънчогледи и балите със сено са подредени в Приказната гора – в парка пред градския стадион. Около тях „ се разхождат ” таралежи от шишарки, а сламен човек „ свири ” на китара. Учениците са обезпечили и пънчета за сядане, както и престол за сефлита.
Прочетете още






„ Нека се усмихнем и се насладим на хубостта на есента! ”, приканват децата.

















Приказната гора се намира единствено на 20 минути с кола от Пловдив. В нея оживява баснословен свят с облици на герои от произведения на известни и обичани български създатели. Всеки ъгъл има табела със самата приказка, фигури в действителни размери на персонажи и атрибути от разказите.

Гората е основана преди повече от три години, като в началото в нея са показани три приказки - „ Дядовата ръкавичка “, „ Косе Босе “ и „ Житената питка “. Постепенно паркът е обогатен с нови и нови приказки и към този момент има „ Неволята и неприятната дума “, „ Старият елен и дребното еленче ”, „ Тримата братя и златната ябълка, разказът „ Серафим “.





















 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР