"Кастрация без упойка и после бой до посиняване, само така

...
"Кастрация без упойка и после бой до посиняване, само така
Коментари Харесай

Кастрация без упойка за мазния пазарджиклия, изнасилил две момичета в Кючука!

"Кастрация без анестезия и след това пердах до посиняване, единствено по този начин се оправят такива изроди! ". Това е единствено един от многочислените мнения от вас, читателите на Plovdiv24.bg , под новината за хванатия изнасилвач от Кючука. Припомняме - през днешния ден Районна прокуратура Пловдив притегли като обвинен 32-годишния Владимир Петков за това, че на 7 декември 2017 година и на 20 декември 2017 година е изнасилил две дами, като е използвал мощ и заплашване, и закононарушенията са осъществени в изискванията на рисков рецидив.
На 7 декември 2017 година, към 22,15 часа в Пловдив, обвиненият Владимир се намирал в региона на бул. "Александър Стамболийски ". Там забелязал спрян лек автомобил, марка "Ауди ", в който се намирала 19-годишна жена, която чакала нейна позната. Обвиняемият отворил вратата, седнал на шофьорската седалка, придвижил автомобила на 50 метра и спрял. Там, откакто заплашил потърпевшата, я изнасилил. След това слязъл от автомобила и се отправил в незнайна посока.
На 20 декември към 20,30 часа в региона на бул. "Александър Стамболийски " обвиненият Владимир забелязал лек автомобил "Рено Клио ", в който се намирала 21-годишна жена. Тя изчаквала собствен прочут. Обвиняемият отворил вратата, влезнал в автомобила, като го придвижил на към 50 метра в прилежаща улица и спрял. Обвиняемият заплашил със сгъваем джобен нож 21-годишната жена, с цел да я принуди да се реалокира на задната седалка на автомобила, където я изнасилил. След това слязъл и се отправил в незнайна посока.

Под управлението на Районна прокуратура-Пловдив по двата случая са били стартирани досъдебни производства. На 22 декември 2017 година обвиненият Владимир е бил е арестуван, към 22 часа, в дома си в Пловдив. от чиновници на отдел "Криминална полиция " към ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

На 23 декември 2017 година с разпореждане на наблюдаващия прокурор той е арестуван за период до 72 часа. Владимир е бил осъждан на 4,3 година отнемане от независимост за осъществено от него закононарушение по член 152 алинея 1т. 2 от Наказателния кодекс - за обезчестяване. Той е бил освободен от пандиза през април 2017 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР