Къстовището на наскоро ремонтираните улици Иван Шишман и Граф Игнатиев

...
Къстовището на наскоро ремонтираните улици Иван Шишман и Граф Игнатиев
Коментари Харесай

Отново ремонтират "Граф Игнатиев" в София

Къстовището на неотдавна ремонтираните улици " Иван Шишман " и " Граф Игнатиев " още веднъж имат потребност от ремонт. Чисто новата улица, за която бяха платени милиони, към този момент е с пропаднали и разрушени плочи. Дефекти има и на други неотдавна ремонтирани места в столицата.

Улицата към този момент е затворена за ремонт на ремонта. Майсторите към момента не са почнали да оправят настилката поради дъжда. Те са в подготвеност.

Ремонтът на " Граф Игнатиев " продължи цяла година. Живущите бяха блокирани и една година живееха в тиня, нямаха трамвай.

Сега още веднъж се постанова да се направи ремонт. Обяснението на общината е, че от тук е минавала тежкотоварна техника, настилката не била пригодена за прекосяване на коли, а била пешеходна, което било проектантска неточност. В същото време става въпрос за кръстовище и общината би следвало да знае, че от там ще минават коли.

Новият кмет по направление строителство е назначен при започване на тази година. Това е едно от предизборните обещания на кмета - да има ново направление в общината, което да дава отговор за публичните поръчки.

Цветан Божинов: Ние идентифицирахме проблемите, само че в резултат на зимата и неподходящите условия отложихме този ремонт.

Улица " Иван Вазов " също беше затворена цяла година. Там се направи главен ремонт. И там могат да бъдат видяни недостатъци. Това се случва 9 месеца след откриването.

При настилката пред Ректората също има проблем. Божинов сподели, че можем единствено да гадаем за какво. Има концепция да се отвори компроментираният сектор и да се ревизира защо става въпрос.

Друго заричане по време на предизборната акция беше да се обърне внимание на кварталите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР