Кастингите на тъмно“ в най-успешното музикално предаване у нас са

...
Кастингите на тъмно“ в най-успешното музикално предаване у нас са
Коментари Харесай

Италианка идва в „Гласът на България“ с надежда да се запознае с Поли Генова

„ Кастингите на мрачно “ в най-успешното музикално предаване у нас са към своя край, а тимовете на треньорите са съвсем запълнени . За място в тях тази неделя ще се бори надарено момиче, което в продължение на 10 години покорява музикалната сцена в Южна Корея дружно с рок групата си.

В предпоследния кастинг епизод тази неделя на сцената на шоуто ще се качи темпераментна италианка от Палермо, която мечтае да се запознае със своя кумир – Поли Генова. 35-годишната преподавателка по британски обожава Поли още от присъединяване й в „ Евровизия “, а „ Гласът на България “ е късмет да се срещне с нея онлайн. Дали амбициозната певица ще успее да притегли вниманието на Поли с гласови данни и ще застане очи в очи с обичаната си изпълнителка, феновете на bTV ще схванат в неделя вечер.

В шести епизод на „ Кастингите на мрачно “ почитателите на „ Гласът на България “ ще видят още двойник на Кърт Кобейн, както и участник, който може да се похвали с роля в план на известния режисьор Люк Бесон. Чаровната Милена Цанова, позната от 4-ти сезон на „ Гласът на България “, ще се завърне в бекстейджа, с цел да поддържа своя другар, който пее, макар възбраната на лекарите да употребява гласа си.

Бесарабска българка ще закрие епизода с прочувствено осъществяване на българска национална ария, която ще разчувства феновете и ще провокира сълзи от наслада в очите на треньорите.

Дали някой от треньорите ще успее да запълни тима си още тази неделя и кой ще притегли най-вече гении, с които да продължи към идващия стадий „ Вокални дуели “, феновете ще видят в шести епизод на „ Гласът на България “ в неделя, 25 март, от 20.00 часа, по bTV.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР