Кастингът за национални селекционери на отбора по волейбол е в

...
Кастингът за национални селекционери на отбора по волейбол е в
Коментари Харесай

Стоев призна, че иска работата в националния отбор, но при едно много сериозно условие

Кастингът за национални селекционери на тима по волейбол е в разгара си и Мартин Стоев е първият претендент, който признава, че желае да получи поста, до момента в който от БФВ оповестиха, че ще интервюират петима претенденти. Той обаче има едно доста съществено изискване, в случай че администрацията се спре на него.

„ Любо Ганев ми се обади да ми честити бронзовите медали. Попита ме дали желая да поема мъжете. Казах, че е допустимо, само че единствено при избрани условия. Също по този начин не за интервал от една година, а до Олимпиадата в Лос Анджелис 2028 “, разкри Стоев пред BG Volleyball.

Той обаче признава, че този сюжет се разиграва след всеки крах на „ лъвовете “, защото оценката за работата му в младежките обединения подсказва, че той е построил една постоянна основа от новоизлюпени гении.

Заявката на Мартин Стоев наподобява подсказва, че той желае да продължи да работи със същите момчета, които донесоха бронзовите медали от Световното състезание за младежи преди няколко седмици, с цел да материализира капацитета им и на най-високо равнище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР