Кастинг агентите на сериала Властелинът на пръстените“ търсят хора с

...
Кастинг агентите на сериала Властелинът на пръстените“ търсят хора с
Коментари Харесай

Търсят извънредно грозни хора за сериала „Властелинът на пръстените“

Кастинг сътрудниците на сериала „ Властелинът на пръстените “ търсят хора с по-малко зъби от нормалното, бръчки, повече косми по тялото, с цел да играят орки и талъсъми.

Да, в случай че не сте тъкмо холивудска икона, имате късмет да пробиете на екрана и то в една от най-високобюджетните продукции на всички времена.

Хората, които стоят зад телевизионната акомодация на фентъзи историята на Дж.Р.Р. Толкин търсят по-различна визия за пресъздаването на историята.

Кастинг сътрудниците, които работят в Оукланд, Нова Зеландия търсят участници да изиграят гротескните чудовища в продукцията на Amazon, за която фотосите стартират през идната година.

Една от фирмите, които желаят да наемат актьорите, тактично са загатнали, че търсят хора с „ прелестни носове “ и „ присъщи лица “.

Друга пък непосредствено е оповестила, че ѝ трябват сбръчкани лица и „ космати хора от всички възрасти и етноси “.

„ КОСА, КОСА, КОСА – в случай че имате естествено алена коса, бяла коса или доста, доста лунички “, прибавят още от организацията.

Тъй като Нова Зеландия не е най-населената страна в света, очевидно е, че от продукцията е трябвало да прибегнат до елементарните членове на обществеността, с цел да си обезпечат персонажи.

Хонорарът е 148 паунда за през днешния ден, което не е по никакъв начин малко.

Идеята на акцията е, че в случай че изначално хората наподобяват по този начин, ще има по-малко разноски за грим и протезиране. Въпреки това продукцията има незабравим бюджет. Амазон са дали 190 милиона паунда единствено за правата на „ Властелинът на пръстените “ след филмите на Питър Джаксън.

Подробностите за актьорския състав и сюжета се пазят в строга загадка. Очевидно ще е основан на книгата на Толкин, само че по какъв начин тъкмо, можем единствено да допускаме. Каквото може да вършим е да тръпнем от неочакване за сериала „ Властелинът на пръстените “!

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР