Кастер Семеня пусна снимка на бебешки обувчици, която разбуни духовете

...
Кастер Семеня пусна снимка на бебешки обувчици, която разбуни духовете
Коментари Харесай

Кастер Семеня чака бебе?

Кастер Семеня пусна фотография на бебешки обувчици, която разбуни духовете в Туитър. Двукратната олимпийска шампионка на 800 метра не заяви никакви детайлности, само че в родната й Южна Африка настояват, че Кастер и брачната половинка й към този момент се радват на малко момиченце, родено преди няколко месеца. View this post on Instagram
A post shared by Caster Semenya (@castersemenya800m) on Jun 5, 2020 at 12:46pm PDT
Другият вид е маратончиците да значат, че Вайълет Расебоя сега е бременна. 29-годишната Семеня се ожени за своята обичана през декември 2015 година Бракът им бе подписан в селцето Га-Дигкале с обичайната гала за еднополови женитби, а фамилията на звездата заплати 25 000 ранда (1600 евро) зестра.
 Семеня скри шапката на Кристиано – 176 коремни преси за 45 секунди!
През април Семеня увери почитателите си в Инстаграм, че е в отлична форма, откакто одобри предизвикването на Кристиано Роналдо и го надмина по коремни преси. Футболната звезда направи 142 преси за 45 секунди, а за същото време Кастер извърши упражнението 176 пъти. Тя е потвърден хермафродит и към този момент има възбрана да бяга, в случай че равнището на тестостерон в организма й надмине несъмнено равнище.

“Телеграф”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР