Каспер Рууд отпадна рано-рано от надпреварата в Токио, след като

...
Каспер Рууд отпадна рано-рано от надпреварата в Токио, след като
Коментари Харесай

Американец изхвърли Рууд от турнира в Токио

Каспер Рууд отпадна рано-рано от конкуренцията в Токио, откакто позволи изненадващо проваляне от Маркос Гирон в два сета – 3-6, 4-6, за към час и 20 минути игра.
Норвежецът, втори подложен в главната скица на шампионата от категория 500, загуби първия сет, откакто позволи два пробива. Във втората част той дръпна с брейк задатък пред 79-ия в света американец, само че от 4-2 в своя изгода не взе повече гейм до края на срещата.

Ключов за триумфа на Гирон се оказа неговия сервис – той завърши с девет аса и нито една двойна неточност, като вкара 72% първи сервис и завоюва 79% от разиграванията на първо подаване. Така американецът откри място в 1/4-финалите на конкуренцията в японската столица, където ще срещне осмия в схемата Феликс Оже-Алиасим от Канада, който отстрани австриеца Себастиан Офнер.

За последните осем се класира и сънародникът на Гирон – Томи Пол, който в профил Макензи Макдоналд в два сета. Аут от конкуренцията е първенецът от Шанхай Хуберт Хуркач, който по-рано през днешния ден отпадна след трисетова загуба от китаеца Джъджън Джан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР