Каспър Рууд безспорно е един от тенисистите в най-добра форма,

...
Каспър Рууд безспорно е един от тенисистите в най-добра форма,
Коментари Харесай

Рууд се пошегува с Кристиано Роналдо: Обяви се за по-добрия номер 7 от двамата

Каспър Рууд несъмнено е един от тенисистите в най-хубава форма, откакто през миналата седмица на шампионата в Маями доближи първи край от сериите,,Мастърс 1000 ", където бе спрян от Карлос Алкарас на крачка от купата. Норвежецът записа два триумфа над тенисисти от първите 10 в света и изцяло справедливо си обезпечи нанагорнище в ранглистата до своята нова върхова позиция - номер 7.

Именно символиката на цифрата 7, което е огромна марка на футболния хоризонт, с помощта на Кристиано Роналдо и всички страсти дадени на почитателите по света през последните две десетилетия от страна на 5-кратният притежател на Златната топка, предизвика 23-годишният тенисист да се пошегува с по този начин известното,,CR7 ", което значи,,Cristiano Ronaldo 7 ", само че занимателното в тази ситуация, както загатна норвежецът, е, че може да се пояснява и като,,Casper Ruud 7 ". Ето и какво сподели новата седма ракета на света:

,,Винаги е добре, когато се изкачваш в ранглистата, като ще бъда седми от на следващия ден. Може би ще би трябвало да се обадя на Роналдо, тъй като прозвището му,,CR7 " е в риск сега. Мисля, че го заслужавам повече от него. Не знам дали ще е нужно да преговаряме и да разберем кой в действителност заслужава повече този номер. " - показа шеговито Рууд по време на конференцията си.

Casper Ruud (CR) is No.7 in the ranking now and giving a tough competition to Cristiano Ronaldo (CR) now
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР