Каспър Рууд без съмнение завинаги ще помни днешния ден, в

...
Каспър Рууд без съмнение завинаги ще помни днешния ден, в
Коментари Харесай

Рууд към Надал: Всички знаем колко голям шампион си, днес станах поредната ти жертва

Каспър Рууд без подозрение вечно ще помни днешния ден, в който направи своя дебют във край на шампионат от Големия шлем, където обаче бе спрян от най-хубавия тенисисти, стъпвал в миналото на кортовете на Ролан Гарос, а точно Рафаел Надал. Въпреки това норвежецът може да бъде извънредно горделив от представянето си през миналите две седмици, защото се трансформира в първия норвежец, достигал до конфликта за трофея на " мейджър " конкуренция, а също така от понеделник ще заема рекордната за себе си пета позиция в ранглистата.

" Първото и най-важно нещо, което желая да направя, е да поздравя Рафа. Това е 14-ият ти успех тук и общо 22-ри в шампионатите от Шлема. Всички знаем какъв брой огромен първенец си и през днешния ден аз имах опцията да усетя какво е да играеш против теб на край. Определено не е елементарно, станах следващата ти жертва, както доста други преди мен. Искам да се обърна и към твоя тим - вие ме приехте в академията си с отворени прегръдки. Ти си голямо ентусиазъм за мен и за доста хора по света. Всички се надяваме да продължиш да играеш още известно време.

Към моя екип - беше дълъг път и едно пътешестване, което би било невероятно без вашата помощ. Вие сте ми най-близките хора и се надявам, че ще продължим дружно това премеждие още дълги години. Благодаря ви доста!

Беше необикновено преживяване за мен да играя пред всички вас през тези две седмици. Бяхме изправени пред тежки провокации през последните две години поради COVID-19, тъй че е хубаво сега да видя трибуните цялостни. Бяхте доста добре настроени към мен от самото начало и ви благодаря за това. Дава ми спомагателна мотивация да се завърна тук и идната година, когато да се надяваме, че ще знам малко френски. Не е елементарно, само че ще се опитам. Благодаря на всички още един път! ", сподели ракета №1 на Норвегия.

Doing Norway proud,
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР