Касова бележка от Джъмбо с артикул ресто разбуни духовете в

...
Касова бележка от Джъмбо с артикул ресто разбуни духовете в
Коментари Харесай

Касовата бележка за която цяла България говори

Касова записка от „ Джъмбо ” с продукт „ ресто ” разбуни духовете в мрежата. Снимки, запечатали безумието, се появиха в една от столичните фейсбук групи и станаха мотив за бурни полемики.

Млада дама, забелязала странната неправилност в касовата си записка, реши да показа с останалите потребителки на какво се е натъкнала. От фотосите й излиза наяве, че при едното извършване на покупки в сметката й е включено ресто от 1 ст., което с изключение на като продукт, е калкулирано и в крайната цена. В другата й касова записка рестото, което си е платила, е 2 ст.

„ Досега не бях виждала в касова записка да си купя ресто от 2 стотинки, на другата записка също са ми продали стотинка ”, написа изумена тя.

„ Много малко неща сте си купили и да компенсират някак си ”, „ Ама те правилно са ви ги продали, включени са в сбора! Интересно потърсихте ли пояснение? ”, „ И освен в сбора, а и продадени движимости 3 ”, „ Всичко се заплаща, даже и това да ни връщат ресто ”, са единствено част от мненията, които се появяват под поста.

В последна сметка се намират и осведомени, които да обяснят разумно за какво измежду всички продукти попада и подобен, който носи името „ ресто ”.

„ Това е балон вместо ресто 1 или 2 стотинки, маркира се като ресто “, написа осведомена столичанка. „ На мен по този начин ми бяха маркирали едни балончета който оферират на касата и в бележката пишеше ресто ”, прибавя друга.

Авторката на поста обаче твърди, че никой не я е попитал дали желае рестото си под такава форма.

На касова записка, само че от различен магазин на веригата, сходен продукт не попада. Явно единствено в обекта, от който е пазарувала младата жена, има сходна процедура.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР