Късо съединение в ел. инсталацията е причинило пожара в Детска

...
Късо съединение в ел. инсталацията е причинило пожара в Детска
Коментари Харесай

Късо съединение е причинило пожара в детската градина в Павликени

Късо съединяване в ел. инсталацията е предизвикало пожара в Детска градина „ Слънце “ в Павликени, оповестяват от Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Велико Търново.

По време на осъществения оглед за определяне на вредите е открито, че са изгорели 30 кв. метра изолираност на водосъдържател, мебели и детски топки и надуваеми лодки, както и електрически контакт. Опушени са 220 кв. метра стени, съобщи Фокус.

На сигнала за пожара се е отзовал екип на Районната противопожарна работа с един противопожарен автомобил и четирима пожарникари. Той е бил подаден към 09.30 часа през вчерашния ден.

Заради огъня бяха евакуирани 124-те деца и личния състав в образователното заведение. Пострадали при случая нямаше. Огънят обхвана вехтории в помещението, намиращо се наоколо до котелното.

Очаква се, че образователният развой в детската градина ще може да бъде възобновен най-рано при започване на идната седмица. Дотогава е сфомирана сборна група в Детската ясла в помощ родителите, които не могат да оставят децата си у дома.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР