Късно вечерта във вторник в ОД на МВР във Враца

...
Късно вечерта във вторник в ОД на МВР във Враца
Коментари Харесай

Млади ловци се простреляха, спасяват ги във врачанска болница

Късно вечерта във вторник в ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца било получено известие за двама простреляни. Те били превозени към незабавната помощ във Враца.

Полицейските чиновници са открили, че простреляните са 20-годишен гражданин на врачанското с. Оселна и 22-годишна жителка на софийското с. Лакатник.

Ченгетата открили, че в гориста околност на към 5 км от Оселна двамата дружно с 42-годишен мъж от същото село излезли на лов за хищници. Мъжете носели законно притежаваните си ловни оръжия - пушка и ловджийски автомат.

По време на лова, пушката се закачила за шубрак и произвела изстрел, който предизвикал пострадвания на единия мъж и дамата. При постъпването на потърпевшите във врачанската болница били подхванати хирургични интервенции на потърпевшите.

Огнестрелните оръжия са конфискувани от вкъщи на 42-годишния мъж в село Оселна, който е арестуван за период до 24 часа в районно управление (на МВР) на полицията в Мездра. Работата по случая продължава, като заради труднодостъпния и кръстосан терен, оглед на местопроизшествието ще бъде осъществен в светла част на деня. Образувано е и досъдебно произвеждане по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР