Късно вечерта И.Ц.И. се прибирал с кола към фермата си

...
Късно вечерта И.Ц.И. се прибирал с кола към фермата си
Коментари Харесай

16 г. затвор за рецидивист, убил с кол фермер


Късно вечерта И.Ц.И. се прибирал с кола към фермата си с животни в местността " Грамадата " край квартал " Заножене " на Вършец, само че в тъмното забелязал контур на човек във фермата на съседа си. Той спрял и отишъл да види да не е апаш, направил забележка, само че се оказал прочут мъж, който работел като гледач на животни в друга плантация в региона . Между двамата избухнал спор, като В.Б.Д. взел дървен прът и блъснал с него по главата И.Ц.И., който умрял на място. Убиецът бил арестуван от полицията още същата вечер, а експертиза открила, че причина за гибелта е ударът с прът по главата.  По време на следствието стана ясно, че килърът има 12 присъди за разнообразни закононарушения от общ темперамент.

В.Б.Д. е наказан и да заплати обезщетение от 300 000 лв. на околните на убития от него мъж. Присъдата може да се апелира или стачкува пред Апелативния съд в София, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.

През 2021 година в района са станали четири убийства, а през 2022 година - две. Всички убийства са разкрити, а причинителите са арестувани, като някои са към този момент наказани, а по други случаи още текат правосъдни каузи, регистрират от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР