Късно във вторник вечерта стана ясно, че Ливърпул е аут

...
Късно във вторник вечерта стана ясно, че Ливърпул е аут
Коментари Харесай

Белингам не иска в Ман Сити, ПСЖ или Челси, фаворит е Реал Мадрид

Късно във вторник вечерта стана ясно, че Ливърпул е навън от борбата за полузащитника на Борусия Дортмунд – Джуд Белингам, написа The Telegraph. „ Червените “ бяха създали британския национал собствен приоритет №1 за лятото, само че към този момент няма предпочитание да подпише с 19-годишния състезател поради цената му.

Очакванията бяха, че прехвърлянето му ще коства повече от 130 милиона паунда, което ще бъде огромна част от летния бюджет на тима. Вместо това Ливърпул ще се концентрира върху други цели, защото желае да укрепи всяка линия на състава. Съобщава се, че мениджърът Юрген Клоп поддържа изцяло решението да не се купува повече Белингам. Смята се, че от „ Анфийлд “ ще желаят да привлекат двама или трима нови полузащитници, а измежду набелязаните имена са дуото от Челси Мейсън Маунт и Конър Галахър, съотборниците в Брайтън Мойсес Кайседо и Алексис Мак Алистър, както и Матеус Нунеш от Уулвърхемптън.

Bild пък оповестява, че младият халф е отхвърлил опцията за трансфер в Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и Челси, защото желае да играе за влиятелен клуб, който цени не парите, а пристрастеността, достойнството и репутацията. Това автоматизирано прави испанския и европейски първенец Реал Мадрид във любимец за подписа му.

През сегашния сезон Белингам изигра 37 мача за Борусия, в които вкара 10 гола и даде 7 асистенции. Договорът му с „ жълто-черните “ е до лятото на 2025-а година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР