Късно в четвъртък вечерта PR-ът на ГЕРБНикола Николов публикува във

...
Късно в четвъртък вечерта PR-ът на ГЕРБНикола Николов публикува във
Коментари Харесай

„Чета и не вярвам на очите си“: ГЕРБ показа писмо, с което Терзиев кани Борисов на среща в Столичната община

Късно в четвъртък вечерта PR-ът на ГЕРБНикола Николов разгласява във Facebook писмо на столичния кмет Васил Терзиев до Бойко Борисов.

В писмото Терзиев кани Борисов и номинирани от ръководителя на ГЕРБ представители на " среща за разискване на предпочитаните политики и планове за развиване на София ".

" Поканата беше получена по имейл в разгара на конфликтите в София в 19:21 часа " - твърдиНикола Николов.

1) " споделените политики и цели, както и съответни планове, заложени в предизборната стратегия за развиване на София " както на " Продължаваме промяната - Демократична България ", " Спаси София ", по този начин и на ГЕРБ;

2) " предпочитаните политики и съответни планове " от страна на ГЕРБ, " които да бъдат препоръчани в плана на бюджет на Столичната община за 2024 година " ;

3) " рамка за осъществяване на контрактуваните политики и пускане на същинската работа на Столичния общински съвет " ;

" Чета и нямам доверие на очите си!? Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на препоръчаната от кмета на “Промяната ” среща. Ще разберем напълно скоро, тъй като крайният период Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев ев петък до 15:00 часа " - коментираPR-ът на ГЕРБ Никола Николов.

Ще предизвиквам срещи с всички политически партии и техните представители, с цел да намерим метод да понижим напрежението и да има работещ общински съвет. Това съобщи на брифинг в Министерския съвет във вторник кметът на София Васил Терзиев.

Ние ще работим интензивно и ще има протегната ръка към всички представители в Столичния общински съвет, с цел да намерим допирните точки към стратегиите, прагматичните решения и търсенето на единодушие, сподели тогава Терзиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР