Късно тази вечер Алавес посреща в двубой от 22-ия кръг

...
Късно тази вечер Алавес посреща в двубой от 22-ия кръг
Коментари Харесай

Алавес - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?

Късно довечера Алавес посреща в дуел от 22-ия кръг на . В първия мач сред двата отбора през сегашния сезон - през октомври на " Камп ноу ", двата отбора направиха тъждество 1:1.
Каталунците са мощно устремени към триумф довечера, откакто за няколко дни претърпяха разочароващи провали на два фронта. Първо Реал Мадрид изхвърли отбора на Шави Ернандес от Суперкупата на Испания, а след това Атлетик (Билбао) ги отстрани от Купата на Краля.
Двубоят с Алавес е опция за Барселона да излезе от психологическия напън, под който е подложен след тези две съществени загуби. Съперникът се намира на предпоследно място в класирането, само че сегашният отбор на каталунците, които още търси себе си и му липсва задоволително опит, не може да бъде сигурен в безапелационния си триумф даже против подобен отбор.
И двата отбора имат кадрови проблеми преди срещата в 22,00 часа довечера. За Алавес няма да играят Ндиай, Дуарте, Наваро и Овоно, до момента в който Барселона е без Гави, Депай, Гарсия, Роберто, Фати, Юмтити и Дембеле, който е изваден от групата. Двубоят Алавес - Барселона ще бъде излъчен директно по Max sport 4, можете да го следите .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР