Късно снощи в Русе се състоя RUSE LIGHT & RHYTHM

...
Късно снощи в Русе се състоя RUSE LIGHT & RHYTHM
Коментари Харесай

„RUSE LIGHT & RHYTHM FEST“ беляза края на Изложението „Уикенд туризъм“

Късно нощес в Русе се състоя „ RUSE LIGHT & RHYTHM FEST “, с който бе закрито 18-ото Туристическо ревю „ Уикенд туризъм “. Хиляди русенци се събраха на площад „ Свобода “, където музика и светлина се сляха в едно неповторимо шоу. За втора поредна година „ RUSE LIGHT & RHYTHM FEST “ се провежда от Фондация „ Русе – град на свободния дух “ и Оперативна програма „ Русе Арт “ като част от туристическото ревю.

Водещ на събитието беше инфлуенсърът Боян Тодоров, който подканен от своите почитатели, извърши няколко свои песни и с това постави уместно начало на прочувствената вечер.

Изненадващо първи на сцената излезе нашумелият Александър Колев, които завоюва публиката с осъществявания на китара. След него на сцената се качиха момчетата от група Скандау. С атрактивно осъществяване на своите шлагери Тото и Лъчо повишиха градуса на заниманието и донесоха доста позитивни страсти на многочислената аудитория.

На сцената на RUSE LIGHT & RHYTHM FEST избухна и рап звездата Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила. Той взриви многочислената аудитория и подари на русенци една неповторима хип-хоп вечер, която приключи уместно с осъществяването на песента 100 гайди в съпровод онлайн с професионални гайдари.

Подобаващ свършек на RUSE LIGHT & RHYTHM FEST и 18-ото Туристическо ревю беше атрактивно светлинно дрон шоу, което озари площада. Небето над Централната градина оживя с несравним образ, а публиката дълго остана подвластна на страстта от неповторимото обединение на музика и светлина.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР