Късно снощи в болницата в Плевен почина 11- годишната Сара,

...
Късно снощи в болницата в Плевен почина 11- годишната Сара,
Коментари Харесай

Почина детето, блъснато от джип във врачанското село Търнак

Късно нощес в болничното заведение в Плевен умря 11- годишната Сара, която бе прегазена от пийнал водач на 2-ри октомври във врачанското село Търнак. След случая се оказа, че той е карал джипа си с 1,48 промила алкохол в кръвта.

Търнак, Бяла Слатина

Веднага след произшествието водачът, който е шеф на цеха за медикаменти в селото, бе арестуван от полицията, само че освободен от прокуратурата в Бяла Слатина преди да изтече мярката от 24 часа, тъй като нямало заплаха да се укрие.

Последваха митинги на околните на прегазеното дете, а след основания публичен интерес основният прокурор Сотир Цацаров изпрати в Търнак проверяващи от Националната следствена работа. Сега се чака водачът Веселин Ранков да дава отговор за причиняване на гибел по несъобразителност.

 Националното разследване стартира следствието на злополуката в село Търнак Националното разследване стартира следствието на злополуката в село Търнак
Главният прокурор е упълномощил на Националната следствена работа следствието на злополуката в село Търнак, при която пийнал водач блъсна 11-годишно мо...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР