Късно снощи в България се завърна Ангел Георгиев - народен

...
Късно снощи в България се завърна Ангел Георгиев - народен
Коментари Харесай

След ареста в МакедонияЛ Осъдиха по бързата процедура екс депутата от Пловдив Ангел Георгиев

Късно нощес в България се завърна Ангел Георгиев - депутат от 47-то и 48-то Народно заседание, зам.-председател на Комисията по външна политика и към сегашния миг  ръководител на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Процеса за съдействие в Югоизточна Европа (ПА на ПСЮИЕ). 
Прочетете още
Припомням, че Ангел Георгиев в последните дни на 48-то Народно заседание в качеството си на началник на ПА на ПСЮИЕ,  чрез лостовете на парламентарната дипломация съумя да реализира консенсус сред всички политически сили, които се сплотиха към концепцията на  народния представител от " Възраждане " за изпращането на протестно писмо от името на делегацията до 12 Народното събрание от района на Югоизточна Европа.   С него  народните  представители от всички парламентарни групи в българския парламент осъждат побоя над нашия съотечественик Християн Пендиков в Охрид.

 В писмото, което е до парламентите на страните-членки на ПСЮИЕ -  Северна Македония, Сърбия, Гърция, Румъния, Турция, Молдова, Албания, Черна гора, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина и Косово, българската делегация се опълчи изрично на антибългарските прояви и вълната от ненавист  в Северна Македония.   

Вчера, евентуално напълно неслучайно, Ангел Георгиев беше арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “ в опит да премине границата и да отдаде респект на Гоце Делчев. Нанесен му е побой, след което е превозен до Крива паланка и съден по бързата процедура. 

Ангел Георгиев се върна късно нощес в България с наложена санкция и възбрана да посещава Македония в идващите три години. 

По-късно през днешния ден ще се организира конференция по тематиката с присъединяване на Ангел Георгиев. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР