Късно снощи се разбра притеснителната новина, че певицата Емилия е

...
Късно снощи се разбра притеснителната новина, че певицата Емилия е
Коментари Харесай

Нови данни за зверската катастрофа с певицата Емилия

Късно нощес се разбра притеснителната вест, че певицата Емилия е тежко аварирала. При случая дружно с нея е пътувал годеника й Жорж Башур.
Автомобилът е карал млад мъж, чието положение е най-тежко. Първоначалната информация гласеше, че един от хората, които са пътували в автомобила, е с заплаха за живота. Това е водачът на певицата. Той е в реанимацията в извънредно тежко положение с черепно-мозъчна контузия и гръдно-коремна контузия и заплаха за живота. Емилия е настанена в клиника по хирургия с гръдна контузия. Годеникът й Жорж Башур е с лицева контузия в лицево-челюстна хирургия. И двамата са без директна заплаха за живота.
Тази заран от болница "Св. Анна " обявиха, че двамата отхвърлят коментар за случилото се. „ Не желаят никой да приказва с тях. Нормално е, хората са потърпевши тежко. Днес ще има брифинг на болничното заведение “, разясни представителят на лечебното заведение пред Нова телевизия. [null] Междувременно се разбра, че тежкият случай е станал на 37-мия километър на автомагистрала „ Тракия “. Катастрофата се е разиграла в платното, което води към Пловдив.
на колата е бил 19-годишен юноша. Той е карал с извънредно висока скорост на мокра настилка. Получил се е така нареченият „ аквапланинг “. По непотвърдена информация водачът е наследник на годеника на певицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР