Късно снощи съставите на Селта и Алавес завършиха наравно 1:1

...
Късно снощи съставите на Селта и Алавес завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Рафа Бенитес със сериозни критики към играчите на Селта

Късно нощес съставите на Селта и Алавес приключиха наедно 1:1 в мач от следващия кръг на Ла Лига. Това бе следващ разочароващ резултат за Рафа Бенитес и компания, като след мача наставникът изрази своето неодобрение от представянето на своите футболисти и не спести рецензиите по техен адрес.

„ Смятам, че трябваше да спечелим мача, само че не се възползвахме от възможностите си. Когато поведеш с гол преднина, просто би трябвало да продължиш да контролираш дуела и да търсиш второ попадение, а ние направихме тъкмо противоположното. Сякаш след отбелязването на гола се дръпнахме обратно и не знам какво тъкмо чакахме, вместо да вкараме второ попадение и изцяло да си решим срещата “.

„ Червеният картон усложни още повече обстановката за нас и платихме цената за нашите неточности. Няма по какъв начин да бъда удовлетворен, тъй като почитателите не заслужават това и бе значимо да ги зарадваме с 3 точки. Определено изпуснахме успеха и напълно сами сме си отговорни “, сподели някогашният управител на Ливърпул и и Нюкасъл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР