Късно снощи премиерът Бойко Борисов обяви, че Министерския съвет ще

...
Късно снощи премиерът Бойко Борисов обяви, че Министерския съвет ще
Коментари Харесай

БЪЛГАРИНЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ ПРЕЗАПАСЯВА! Километрични опашки в 2 през нощта в столичен хипермаркет!

Късно нощес министър председателят Бойко Борисов разгласи, че Министерския съвет ще предложи на Народното събрание да разгласи извънрендо състояние в България поради разпространяването на ковид.

Само за вчерашния ден записаните случи на инфектирани с COVID-19 доближи до 23 души. По време на изключителното съвещание министър-председателят зададе няколко гневни въпроса. Той попита за какво откакто цените на горивата падат, то същото не се случва и със цената на питателните артикули.

Малко по-късно и вицепремиерът Томислав Дончев разяснява какво тъкмо съставлява оповестяването на изключително състояние. Той увери, че все пак стокообменът няма да бъде спрян. Редица политици и специалисти неведнъж предупреждаваха хората да не се подават на суматоха и да не се презапасяват с хранителни артикули.

Въпреки това във фейсбук групата "Видяно в София " се появи много чудноват фотос. Жената, качила фрагмента, разясни, че той е изработен в 2 часа след среднощ - малко, откакто министър председателят предложи да бъде оповестено изключително състояние. От фотографията й се вижда по какъв начин десетки хора с претъпкани пазарски колички пазарят късно, презапасявайки се с артикули.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР