Късно снощи полицията в Петрич задържа издирвания Пламен Иванов-Пампи и

...
Късно снощи полицията в Петрич задържа издирвания Пламен Иванов-Пампи и
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в Struma. com! Арестуваха на ГКПП Кулата издирваните Пл. Иванов- Пампи и 22 годишната Полина, готвел се да я изведе в Гърция

Късно нощес полицията в Петрич задържа търсения Пламен Иванов-Пампи и 22- годишната Полина от Благоевград. Задържани са в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, евентуално Пампи е правил опит да я изведе зад граница,научи Първо Struma.com. Всеки миг се чака служители на реда от Второ ръководство на Министерство на вътрешните работи в Благоевград да приберат в ареста Пампи,а момичето е предадено на околните си.

Припомняме, че от петък предходната седмица двамата се търсят. Полина,която не е добре и неотдавна излязла от болница изчезна мистериозно на път за лекции в петък, това сподели нейната майка пред Струма ком.

Напоследък се виждала с Пламен Пампи, рецидивист, осъждан и прочут като сериен нападател над дами. Преди години бяха регистрирани няколко набези,които той направил. Наскоро бе арестуван в подлеза при Второ учебно заведение в Благоевград с опиати.

Според околните на момичето,той се възползвал от положението и я заблуждавал,че я обича. Тези дни бяха засичани по трасето Петрич- Сандански, а майката имаше чувството,че се готви да я изведе отвън граница и очевидно е имала съображение за мисли по този начин. Освен това се опасяваше,че Пламен може да принуди щерка и да сключат брак. Няколко дни полицията бе на крайник в търсенето на момичето.Оказа се,че Полина и Пампи са се укривали при негова вуйна в Сандански. Пампи ще бъде вкаран в ареста, защото полицията има работа с него по остарели негови провинения. В случая е значимо,че историята има щастлива развръзка и Полина към този момент е при околните си.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР