Късно снощи не успя да се справи със съпротивата на

...
Късно снощи не успя да се справи със съпротивата на
Коментари Харесай

Клоп съжали за червения картон, напрежението се стоварило върху Ливърпул

Късно нощес не съумя да се оправи със съпротивата на и първият 1/2-финал за Купата на Лигата в Англия приключи без победител - 0:0!
Мърсисайдци играха с човек повече към 70 минути, само че по този начин и не съумяха да " разпечатат " вратата на Рамсдейл и насочиха едвам един прецизен удар в нея. Старши треньорът Юрген Клоп разяснява дуела по този начин:
" Започнахме мача доста добре и това ми хареса. Такава беше задачата ни. Щеше да е по-хубаво да бяхме вкарали гол, а не противникът да остане с човек по-малко. От този миг върху нас се стовари напрежението, че би трябвало непременно да отбележим , а преди началото по обясними аргументи се наложи да вършим промени в състава ", съобщи немецът. Ливърпул игра бе звездите си Садио Мане и Мохамед Салах, които са ангажирани с националните си тимове в шампионата за Купата на африканските народи.
" През второто полувреме предприехме някои ходове, след които заиграхме по-добре. Имахме и няколко чисти положения, само че не беше задоволително. В последна сметка спечелилият се дефинира в два мача и в този момент сме на полувремето. Не си припомням в миналото на почивката на мач при 0:0 да съм си помислил " нямаме късмет ". Ще дадем всичко от себе си в реванша ", даде обещание Юрген Клоп.
* Реваншът на " Емирейтс " ще се състои на 20 януари (четвъртък)!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР