Късно снощи Марсилия изненадващо загуби домакинството си на Ница с

...
Късно снощи Марсилия изненадващо загуби домакинството си на Ница с
Коментари Харесай

Гендузи се закани на ПСЖ преди дербито тази седмица

Късно нощес Марсилия изненадващо загуби семейството си на Ница с 3:1 и по този метод се отдалечи в допълнение от ПСЖ, който ден по-рано завоюва против Тулуза. Двата отбора ще се срещнат в сряда за Купата на страната, само че халфът на марсилци Матео Гендузи бе безапелационен, че провалянето през вчерашния ден няма да се отрази върху настройката за конфликта с парижани. 
 Ница наказа Марсилия на Ница наказа Марсилия на " Велодром "
“Цялостно считам, че против Ница заслужавахме по-добър резултат. Имахме повече положения за гол от тях, само че трябваше да се пазиме по-добре, да преследваме повече играча с топка и да блокираме ударите. Получи се зле, тъй като спряхме нашата серия (9 следващи мача без поражение) и бяхме в добра динамичност. Но ще създадем всичко, с цел да сме подготвени за сряда. Това ще е огромен мач, доста положителни футболисти и от двете страни. Трябва да сме доста ефикасни на контраофанзива, тъй като те са тим, който може да е страховит в нахлуване. Те имат доста качествени играчи и могат да ти отбележат когато и да е. Ние също направихме положителни неща от началото на сезона. Загубата против Ница няма да вполияе на самочувствието ни, ще сме изцяло подготвени, ” съобщи Гендузи.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР