Късно снощи жена е отнела предимство на друг автомобил на

...
Късно снощи жена е отнела предимство на друг автомобил на
Коментари Харесай

Жена със счупен крак след отнето предимство в Габрово

Късно нощес жена е лишила преимущество на различен автомобил на кръстовището при Музея на хумора и сатирата, като с това е провокирала пътен случай, удостоверили са за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово.

По данни на полицията 20-годишната жена е лишила преимущество, нарушавайки пътен знак, като идва от посока ул. " Д-р Никола Василиади " и засича движещ се по пътя с преимущество автомобил по ул. " Брянска ".

Във връзка с изнесена информация в обществените мрежи, че дамата е била с позитивна проба за алкохол, от полицията в Габрово оповестяват, че това не е правилно. 20-годишната жена, отговорна за случая, е с негативна проба за алкохол и опиати. Автомобилът, чието преимущество е отнето,  е ръководен от 38-годишна жена. Тя е с фрактура на глезена на левия крайник и е без заплаха за живота. Нейните проби за алкохол и опиати също са негативни.

От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи показаха, че са нанесени материални вреди по колите и по общинската инфраструктура в кръстовището. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР