Късно снощи Евертън и Лестър изнесоха един приятен мач за

...
Късно снощи Евертън и Лестър изнесоха един приятен мач за
Коментари Харесай

Брендън Роджърс: Доволни сме от точката

Късно нощес Евертън и Лестър изнесоха един прелестен мач за наблюдение. И двата отбора имаха своите шансове да завоюват дуела, само че като че ли бе изцяло закономерно. Макар че „ лисиците “ преобладаваха в огромна част от срещата, те не съумяха да осъществят ситуациите си и най-малко на този стадий остават на третата позиция в класирането.

От своя страна, Евертън е седми, само че с положителни шансове да нападна топ 4 при друго стичане на събитията.

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс остана удовлетворен от своите момчета след извоюваната точка. Наставникът призна, че има леко отчаяние от пропуснатите два пункта, само че поздрави тима за положителното показване.

„ Изправихме се против един от топ клубовете в Англия, който е кадърен постоянно да ти сътвори проблеми. В Евертън има много класа, само че аз съм удовлетворен от метода, по който успяхме да се противопоставим. Второто полувреме беше по-добро, през първата част имам някои забележки, само че можем да сме щастливи от равния резултат. Да, признавам, че ми се искаше да спечелим, само че пропуснахме много положения. Когато играеш против Евертън на "Гудисън Парк " и спечелиш точка, считам, че би трябвало да си задоволен. Горд съм с момчетата и самоуверено продължаваме напред “, приключи Роджърс.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР