Късно снощи Едиз Батран победи Тихомир Желев с 5:7 6:0

...
Късно снощи Едиз Батран победи Тихомир Желев с 5:7 6:0
Коментари Харесай

Ясни са полуфиналистите на финалния тенис Мастърс в БНТЦ

Късно нощес Едиз Батран победи Тихомир Желев с 5:7 6:0 10-6 и излиза без загуба от груповата фаза на ITL Finals. Домакин на шампионата тази година е Българският народен тенис център (БНТЦ). Двубоят бе оспорван първоначално, като Желев съумя да изненада любимеца и взе първия сет с 7:5. Във втория Еди бе решителен и не позволи да загуби гейм. В решителния шампионски тайбрек Желев даде всичко от себе си, само че силите му стигнаха до 6:6, след което „ Алигатора “ записа четири безответни точки и се класира за полуфиналите. Втори в групата остана Камен Новиков записал победи над Мирослав Георгиев и Тихомир Желев.



Батран ще гледа деликатно днешния мач от група „ Федерер “, сред Адриан Стоименов и Светослав Козалиев, с цел да разбере кой ще бъде последното му затруднение за финала. В първите срещи и двамата записаха победи над Георги Петров и Цветан Иванов, като единствената въпросителна е кой ще излезе като първи от групата с цялостен актив точки. Двубоят сред тях е довечера от 21ч. (програма).

С края на шампионата ще стане ясно и крайното нареждане в годишната класация на ITL. С шансове за първото място са и четиримата полуфиналисти. Наградата за първенеца на 2017-а е ваучер на стойност 300 лева, вторият ще завоюва приз за 200, а третия – за 100 лева Полуфиналите и финалът в шампионата ще бъдат на 21 и 22 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР