Късно снощи е починал е работникът, който вчера пострада при

...
Късно снощи е починал е работникът, който вчера пострада при
Коментари Харесай

Почина работникът, пострадал при взривовете в Арсенал

Късно нощес е умрял е служащият, който през вчерашния ден пострада при следени гърмежи в завода " Арсенал " в Мъглиж, оповестиха от УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив.
Още по темата
Той беше превозен нощес от болница в Стара Загора в Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия към УМБАЛ " Свети Георги " ЕАД - Пловдив. Мъжът е бил в тежко положение и лекарите са създали всичко допустимо да го спасят, само че за жалост, пациентът е умрял късно нощес, осведомиха от лечебното заведение.

Мъжът пострада при случай през вчерашния ден следобяд, когато в Завод 4 на " Арсенал " в Мъглиж е осъществено планувано заличаване на бракувана продукция и е настъпило запалване.

" Вчера Районна прокуратура и проверяващ служител на реда са направили оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно произвеждане за междинна телесна щета ", съощи по-рано пред Българска телеграфна агенция окръжният прокуро Дичо Атанасов.

Той удостовери, че при осъществено планувано заличаване на бракувана продукция в Завод 4 в Мъглиж е настъпило запалване, вследствие на което е потърпевш служащия.

Днес ще се обясняват събитията към случая, уточни още прокурор Атанасов.

Вчера сутринта заличаване на продукция беше осъществено и в различен цех на " Арсенал " - в Казанлък. Там нямаше случай.

На 4 октомври там трима души починаха при случай.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР