Късно снощи Барселона победи Реал Мадрид с минималното 1:0 на

...
Късно снощи Барселона победи Реал Мадрид с минималното 1:0 на
Коментари Харесай

Чави и Карвахал си размениха грозни обиди по време на Ел Класико

Късно нощес Барселона победи Реал Мадрид с минималното 1:0 на “Сантиаго Бернабеу ” в първи полуфинал за Купата на краля. Единственото попадение в дуела бе автогол, който Едер Милитао си означи още в средата на първата част. 

Напрежението по време на самия дуел обаче бе високо, както постоянно, когато тези два отбора излязат един против различен. Стигна се до там, че Чави, който оставя усещания с много невъздържания си манталитет и бурни реакции по време на срещите влезе в вербален спор с десния бек на Реал Мадрид Дани Карвахал, като и двамата си размениха обидни реплики. 

Испанският национал влезе в една въздушна борба с Алехандро Балде на фланга, след което, евентуално предизвикан, се обърна към наставника на каталунците с “ти си доста интелигентен ”. Треньорът също не му остана задължен и му отговори: “Идиот, ти си глупак ”. Двамата са се изправяли и един против различен в " Ел Класико " като футболисти на няколко пъти в спортните си кариери. След края на дуела обаче Чави и Карвахал бяха видяни да се поздравяват, оставили моментното недоразумение по сред си зад тила си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР