Късните летни бури се развихриха! С пълна сила вятърът вършее

...
Късните летни бури се развихриха! С пълна сила вятърът вършее
Коментари Харесай

Пазете се! Ураганният вятър изкопа ями в морето!

Късните летни стихии се развихриха! С цялостна мощ вятърът вършее из родните плажове, а атмосферните условия не разрешават да припарите до плажа, а също по този начин и да не излизате въобще от квартирите и хотелите. Морето също се е разбушувало, като на доста места има издълбани огромни ями - причина за водовъртежи и удавяния, тъй че внимавайте доста и се вслушвайте в препоръките на спасителите.

На днешния 5 септември вълните на много места стигнаха 2 метра - нещо невиждано от много време. Интензитетът и силата напразно е огромен, а ураганният ентусиазъм събаря всичко по пътя си. 

" Нека всички, които си мислят, че са огромни плувци и смелчаги, да се замислят и да бъдат смирени и деликатни! ", приканиха остарели морски " лъвове ", гравитиращи по родните плажове.



" На места са издълбани ями във водата до един метър, само че не се виждат до момента в който не стъпиш в тях! Флагът е червен и това ЗАБРАНЯВА влизането в морето! Бъдете виновни и рационални и за вашия живот и за това, че поставяте в риск и спасителите поради безразсъдство, самочувствие и самоувереност! Времето на следващия ден се оправя и отново ще можете да му се насладите, по тази причина не го подценявайте през днешния ден и не рискувайте! ", показа в собствен пост Николай Димитров - концесионер на плаж Крайморие.

Той разгласява и фотоси в профила си във Facebook, с цел да могат всички да се уверят с очите си - подкопани избавителни постове от мощната вълна и съборени от още по мощния вятър.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР