Късметлията, който ще бъде изтеглен на случаен принцип ще получи

...
Късметлията, който ще бъде изтеглен на случаен принцип ще получи
Коментари Харесай

Емилия Иванова с парична награда за последователите ѝ



Късметлията, който ще бъде изтеглен на инцидентен принцип ще получи и още 10 материални награди измежду които първокласна отмора, козметични процедури и ще обнови дрешника си!Красавицата е избрала този ексцентричен метод да зарадва почитателите си, с цел да приповдигне духа им, разсейвайки неприятната епидемиологична конюнктура и нарасналите се случаи на меланхолия, поради изолацията. По този метод тя желае да накара голямата си публика да си спомни, че се случват и хубави неща стига да не се отчайваме и да гледаме ведро на живота!

В своя Инстаграм профил Емилия споделя „ Смятам, че най-хубавата инвестиция е инвестицията в своята публика “ И не счита да стопира да влага в нея! Нещо повече – тя е решила да измисля и организира игри и занимателни мероприятия за почитателите си регулярно, тъй като държи на тях и им е признателна за ежедневната поддръжка, която ѝ оказват!
Емилия е образец за това какъв би трябвало да бъде всеки инфлуенсър – да не не помни, че не би съществувал в Интернет пространството без аудиторията си – и им връща любовта, която получава!

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР