Късметлия спечели джакпот от 426 милиона щатски долара с билет

...
Късметлия спечели джакпот от 426 милиона щатски долара с билет
Коментари Харесай

Американец спечели 426 млн. долара от лотарията Мега милиони

Късметлия завоюва джакпот от 426 милиона щатски $ с билет от американската лотария " Мега милиони ", предават Асошиейтед прес и Нова тв.

Печелившият ваучър е продаден в южната част на Калифорния. Изтеглените в петък вечерта цифри в
лотарията " Мега милиони " са 3,16,25,44 и 55 и мега топка 13.

Щастливецът е купил билета от бензиностанция в Лос Анджелис. Той към момента не се е появил, с цел да си вземе премията.

Служители на
лотарията споделят, че късметлията има една година, с цел да си получи извоюваната сума, като опциите са две - да прибере джакпота с еднократно заплащане, само че тогава ще вземе към 293 милиона щатски $ (преди федералните данъци), или цялата оповестена сума, само че изплащана на вноски за период от 29 години.

" Винаги е вълнуващо, когато имаме печеливш билет с толкоз огромен
джакпот в Калифорния ", съобщи Алва Джонсън от управлението на лотарията. " Това, което го прави изключително важен, е, че щатските учебни заведения в Калифорния също са огромен победител! Събирането на пари за обучение е повода, заради която лотарията съществува преди всичко и ние доста се гордеем с това. "

Първоначално беше оповестено, че
джакпотът е в размер на 421 милиона щатски $, само че стремглаво възходящите продажби подвигнаха общата сума до 426 милиона щатски $, отбелязва Асошиейтед прес.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР