Късметлии от моментната лотарийна игра „Фен зона“ на СПОРТ ТОТО

...
Късметлии от моментната лотарийна игра „Фен зона“ на СПОРТ ТОТО
Коментари Харесай

БСТ и БФС отбелязват 25 години от златния гол на Емил Костадинов с турнир по джаги

Късметлии от моментната лотарийна игра „ Фен зона “ на СПОРТ ТОТО са част от участниците в шампионата

Всички помним 17.11.1993 година, когато Господ стана българин! Тогава, в 90-ата минута на мача сред България и Франция, Емил Костадинов вкара второто си попадение и след изключителна победа с 2:1 страната ни се класира за Световното състезание в Съединени американски щати.
За да отпразнува незабравимата годишнина от славната футболна победа, Български състезателен тотализатор и Български футболен съюз провеждат дружно съревнование по мини футбол „ Фен зона за джаги “ на 17 ноември. Името на шампионата е въодушевено от моментната лотарийна игра „ Фен зона “ на СПОРТ ТОТО, която увлече футболните ентусиасти с облаги за над 36 000 000 лв.. Тя се осъществя в съдействие с Български футболен съюз, а регистрацията на непечелившите талони донесе 10 професионални футболни джаги на изтеглени посредством чоп късметлии.

Масите за мини футбол ще бъдат връчени на новите им притежатели, персонално от Емил Костадинов. Печелившите ще имат и опцията да се включат в шампионата на 17 ноември, като се изправят лице в лице против едни от най-известните спортни публицист в България. Кой ще грабне купата на шампионата, следва да разберем.

Тази година ТОТО-то обезпечи 200 000 лв. за закупуване на професионални топки за 14-те български тима от Първа лига – същите като тези, с които се играеха и мачовете на Мондиал 2018. Те се употребяват и в формалните срещи от нашето състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР