Късмет на 2.07.2024 ще имат три зодиакални знака: Вторник, 2

...
Късмет на 2.07.2024 ще имат три зодиакални знака: Вторник, 2
Коментари Харесай

Сбъднат вторник: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 2.07.2024 за три зодии

Късмет на 2.07.2024 ще имат три зодиакални знака: Вторник, 2 юли 2024 година, приближава три зодиакални знака до това, което бихме могли да назовем наша същинска цел. По време на този назадничав Нептун имаме и Меркурий в Лъв, два мощни аспекта, които може просто да ни дадат миг на „ електрическа крушка “.

Когато открием същинската си цел, постоянно ни лишава доста време, с цел да я реализираме. Ние следваме пътища, които не са безусловно предопределени за нас, смятайки, че това е, което „ би трябвало “ да вършим.

Но прекосяването на Меркурий в Лъв на 2 юли ни демонстрира, че има различен път, който би трябвало да обмислим, защото това може доста да е пътят, който ни води към насладата и Късмет на 2.07.2024 – за три зодиакални знака това може да е денят, в който откриваме това, което са тук за.

 

Три зодии ще имат Късмет на 2.07.2024:

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

 

Ако нещо ще ви разсъни и ще ви разреши да видите, че това, което би трябвало да вършиме, е тъкмо тук, тъкмо в този момент, това е преносът на Меркурий в Лъв. Той ви носи Късмет на 2.07.2024. Това не е елементарен ден в живота за теб, Лъв. Всъщност ще се забъркате с нещо през този ден, което ще ви тласне по посока на същинската ви цел.

Въпреки че това може да звучи възвишено и мечтателно, кой може да каже, че това не е нещо, на което сте способни? Особено откакто в последно време се чувствате неспокойни и имате потребност от насоки. Ето за какво Меркурий в Лъв е толкоз значим за вас и ви носи Късмет на 2.07.2024, изключително когато наближаваме сезона на Лъв, когато вашата мощ идва в своята цялост.

Това, което би трябвало да вършиме във вторник, 2 юли, може да ви накара да разберете един път вечно каква е същинската ви цел и има доста огромен късмет това да има нещо общо с това да вършиме другите щастливи. Независимо дали сте на сцената или изнасяте лекции по тематика, която оказва помощ на хората, или може би работите зад кулисите, с цел да насочвате другите, вашата цел ще бъде напълно ясна за вас благодарение на Меркурий в Лъв и Огромен Късмет на 2.07.2024.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Винаги сте били комплициран по отношение на мястото си тук на Земята, чудейки се за какво сте тук. Вие сте жадували за „ същинска “ посока и ще откриете, че всичко, което сте очаквали от себе си, в действителност не се основава на вашето лично достоверно предпочитание. Следването на препоръките на другите ви е довело до мястото, където сте сега, и не чувствате, че живеете своя „ достоверен “ живот.

Меркурий в Лъв ви носи Късмет на 2.07.2024 и ви отваря очите и ви демонстрира, че има освен това от това да следвате препоръките на другите. Само вие знаете какво желаете и макар че може да сте го набрали през годините, Меркурий в Лъв го разсънва още веднъж във вас – и този път вие слушате. Това е методът на

Ако желаете да разберете каква е същинската ви цел, освободете се от упованията на другите. Само ти познаваш същинския себе си.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Приели сте етикетите на всички неприятни неща, с които в действителност не сте свързани, с цел да се наречете „ това, това или другото нещо “, само че никой от тези етикети в действителност не ви разказва във връзка с живота ви. Може да не сте сигурни каква е същинската ви цел,, само че по време на преноса на Меркурий в Лъв във вторник несъмнено ще имате Късмет на 2.07.2024 и ще разберете, че има освен това от това, което сте изпитали.

Били сте упреквани, че се самоугаждате, само че това, което другите не знаят е, че в случай че нещо от това е правилно, то е тъй като търсите нещо, с което да се свържете. Може би се самоугаждате, само че това е единствено тъй като към момента не сте намерили мястото си и обезверено желаете да го намерите. Каква е вашата цел? Може би това ще бъде разкрито по време на Меркурий в Лъв с голям Късмет на 2.07.2024. 

Силата зад преноса се крие в аспекта Лъв. Под това въздействие публично сте изтощени да се мотаете в очакване на отговор. След този ден ще преследвате горещо своята истина, което ще ви донесе Късмет на 2.07.2024 визия за това каква е същинската ви цел.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР