Каска, за да завърши граничния контролно-пропускателен пункт Рудозем-Ксанти, и символичен

...
Каска, за да завърши граничния контролно-пропускателен пункт Рудозем-Ксанти, и символичен
Коментари Харесай

Славов подари каска и ключ на новия областен управител на Смолян

Каска, с цел да приключи граничния контролно-пропускателен пункт Рудозем-Ксанти, и алегоричен ключ за област Смолян подари Недялко Славов на новия регионален шеф Стефан Сабрутев .
Встъпването на Сабрутев в служба бе тържествено – в атриума на регионалната администрация, в наличието на всички ръководители на районни служби, на цялата администрация и медиите.
Славов поздрави наследника си, като му пожела триумф, с доста сили и сила да оправдае упованията на хората, включително да провежда свободни и почтени избори.
„ Г-н Сабрутев е прочут в района с наличие в публичния и политическия живот на региона, политически зает е. Така, че в известна степен изборът му е логически. Гарантирам, че ще има последователност и що се отнася до моите дейности тя ще бъде обезпечена. Няма оставени скелети в дрешника. Администрацията е добре готова по всяка задача и развой, който се движи от нея. Нормално е встъпващия като регионален шеф да направи инспекция, да хвърли взор обратно. Не се тормозя от сходни дейности “, съобщи Славов.

Той уточни, че в годините, в които е заемал длъжността, са осъществени основни планове за района и се надява те да бъдат надграждани.
„ Разбира се, право на регионалния шеф е да реши къде ще има коиргиращи дейности. Освен провеждането на почтени и транспарантни избори, регионалният шеф на Смолян има и една доста значима задача - да оправдае очакванията на родопчани за отваряне на граничния пункт при Рудозем. Символичните дарове, които ще връча на господин Сабрутев, са свързани с този обект. Освен ключа, който се предава на всеки регионален шеф, предавам и една каска, която ще употребява за завършването на граничния пункт. Имаме учредения да чакаме, че той ще бъде отворен във вашия мандат “, обърна се той към Сабрутев и приключи с думите: „ За мен беше голяма чест да заемам тази служба “.
От своя страна новоназначеният регионален шеф благодари на Славов „ за положителното и топло посрещане “.

Сабрутев акцентира, че ще има последователност и ще продължи работа в положителната и вярна посока. Той благодари на Министерския съвет за оказаната чест и доверие да заеме тази позиция и ще се постарае да ги оправдае.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР