Касите за винетни стикери за паркиране в София ще са

...
Касите за винетни стикери за паркиране в София ще са
Коментари Харесай

От септември: Касите за стикери за паркиране в София ще са с удължено работно време

Касите за винетни стикери за паркиране в София ще са с удължено работно време от 1 септември, осведомят от Центъра за градска подвижност.

През октомври 2017 година изтича валидността на към 4000 винетни стикера, издадени на жители живеещи в зоните за платено паркиране.

От 1 октомври, според решение на Столичния общински съвет, се уголемява " зелена " зона в посока регион " Средец " и регион " Лозенец ". В двата региона ще бъдат обособени към 4700 паркоместа.

Гражданите от новите подзони би трябвало да подадат заявки, за прилагане на услугата локално платено паркиране. За облекчение на жителите Центърът за градска подвижност приема документи за издаване на винетни стикери за платено паркиране още при започване на август. Най-бързо и комфортно е подаването на заявки он лайн.

След като подаде документите, всеки ще бъде известен за датата, в която може да отиде да си получи стикера и да заплати цената, която за " зелена " зона е 100 лв. за година, a за синя 150 лв. и надлежно 10 лв. за 1 месец за " зелена " и 15 лв. за 1 месец за " синя зона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР