Касите на Драматичен театър Пловдив отворят днес в 15 часа

...
Касите на Драматичен театър Пловдив отворят днес в 15 часа
Коментари Харесай

Драмата показва 22 спектакъла през януари

Касите на Драматичен спектакъл Пловдив отворят през днешния ден в 15 часа за първите представления от новата година. До края на месеца ще бъдат показани 22 спектакъла като измежду тях са хитовите „ Дебелянов и ангелите ” на 16 януари и „ Одисей ” на 25 януари. 

Програмата на най-стария спектакъл у нас стартира на 9 януари с „ Капан за уединен мъж ” и „ Лекция №2 за всеобщата култура ”. Втората лекция на Камен Донев е издигната аналогично на предходния театър, със същия темперамент и неспособност да бъде преразказана. 

„ Укротяване на опърничавата ” е на 10 януари, а на 12-ти е премиерният за новия сезон „ Солунските съзаклятници ”. В него се споделя за комплицирания нравствен свят на група младежи, чиито сърца са като бурета с барут. 

„ Солунските съзаклятници ” ще бъде показан и на 27 януари. Драмата на Георги Дюлгеров не придвижва в безкомпромисния свят на българите от Македония при започване на 20-ти век.

На 13 януари в Камерна зала ще бъде игран различен премиерен театър за този сезон – „ Старецът и морето ”. Второто му зрелище през януари ще е на 27-ми.

На 13 януари в Голяма зала ще забележим и третият нов театър на Драматичен спектакъл – „ Вампир ” на Антон Страшимиров. 

Цветният „ Коприна ” по романа на Алесандро Барико и по драматургията на Александър Секулов ще бъде игран на 19 януари. Билетите са с 50% понижение, в случай че са закупени с карта. За учащи и пенсионери те са по 8 лв.. Другите билети са на цени сред 18 и 25 лв.. 

Още за събитията в Пловдив четете в най-хубавия културен гид " Марица "  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР