Касиерка в супермаркет бе убита, а трима души бяха ранени

...
Касиерка в супермаркет бе убита, а трима души бяха ранени
Коментари Харесай

Касиерка в магазин бе убита след спор за предпазна маска

 Касиерка в супермаркет бе убита, а трима души бяха ранени в понеделник при пукотевица след спор за носенето на защитна маска в американския щат Джорджия, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Шерифът на окръг ДеКалб Мелъди Мадокс заяви, че в супермаркет " Биг Беър " в Декатур, на към 10 км от Атланта, зародил спор сред клиент и касиерка за носенето на защитна маска в магазина. Клиентът, разпознат като Виктор Лий Тъкър младши, на 30 година, излязъл ядосан от супермаркета без да си вземе покупките, след което се върнал, извадил револвер и прострелял касиерката.

Охранителят в магазина, който е пенсиониран служител на реда и сегашен доброволец в службата на шерифа в окръг ДеКалб, се намесил и прострелял клиента. Той, клиентът и още една касиерка са ранени при стрелбата. Втората касиерка е била единствено одраскана от патрон и е получила здравна помощ на място, а охраната и килърът са настанени в болница в устойчиво положение.

Шерифът на окръг Декалб Мелъди Мадокс сподели, че не знае детайлности за разногласието. В супермаркета е имало още хора, които е можело да пострадат, съобщи тя.

Магазините в Джорджия могат да помолят клиентите да носят защитни маски, с цел да попречат на разпространяването на COVID-19, само че е неразрешено да изискват това от тях, прецизира Ройтерс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР