Къси или дълги, прилепнали или широки, едноцветни или пъстри –

...
Къси или дълги, прилепнали или широки, едноцветни или пъстри –
Коментари Харесай

5 вида ежедневни рокли, които всяка жена трябва да има

Къси или дълги, прилепнали или необятни, едноцветни или пъстри – обичаме всевъзможни рокли. Те са не просто попълнения в дрешника, а обичан метод да изглеждаме по-женствени когато и да е и на всяко място. За благополучие времената на строгите линии в облеклото отминаха, тъй че през днешния ден можем да си позволим да носим ежедневна рокля в смели комбинации с обичани обувки, бижута и аксесоари когато и да е на деня. И в случай че имате по една ежедневна рокля от всеки от идващите видове, дрешникът Ви ще бъде в действителност повсеместен.
Рокли-ризи
Тези страхотни ежедневни рокли наподобяват на дълги ризи – имат си копчета, яки, маншети. Те са по едно и също време и елегантни, и непретенциозни, носят по доза от момчешкия сексапил и от женствената смелост. Кройката не е комплицирана и тези рокли са задоволително необятни, с цел да обезпечат независимост на придвижването и комфорт през през целия ден. Предлагат се с разнообразни дължини и към тях постоянно има колан, който да подчертае талията.
Рокли-туники
Туниките са може би най-свободните ежедневни рокли. Те имат кройка, сходна на необятен правоъгълник, без да са разкроени. Дължината нормално е до към коляното, само че има и модели до глезените. Не акцентират извивките на тялото, само че за сметка на това са универсални и стоят добре на всякаква фигура.

Къси рокли
Въпреки многообразието от модели, късите рокли най-често имат спортно-ежедневен жанр. Те има дължина доникъде на бедрото, което им придава закачливо флиртуваща визия.
Дълги рокли
Тук ежедневният жанр може да се разпознае единствено по кройката и материята. Дължината им е към глезените и даже до земята. Това ги прави трагични и елегантни, защото издължават силуета и акцентират женствеността. В същото време тези рокли са извънредно комфортни за носене както през лятото, по този начин и през зимата. Има както по-широки, по този начин и по-прилепнали модели.
Асиметрични рокли
Тези ежедневни рокли са дръзки и притеглят вниманието с несиметричните си форми. Тук няма правила за визията и те могат да наподобяват по разнообразни способи. Скосен подгъв на полите, деколте с ексцентрична форма, два разнообразни ръкава или ръкав и голо рамо – всичко е възможно, стига да наподобява ефектно и ненадейно.
Тесни рокли
За разлика от туниките, тесните рокли ще подчертаят всяка красива извивка на Вашата фигура. Най-често тесните ежедневни рокли са от eластично трико, което обгръща тялото по мек и прелестен метод.
С какво да комбинирате
Лесно е да изберете с какво да комбинирате ежедневната си рокля. През лятото извадете обичаните си маратонки или сандали, наметнете дънково или кожено яке и изберете красива шапка. Зимните ежедневни рокли може да носите с клинове, боти или ботуши, а за акцент да добавите хубав шал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР