Каси Барнс е работила с машина за обработка на овча

...
Каси Барнс е работила с машина за обработка на овча
Коментари Харесай

Машина откъсна скалпа на момиче, лекари спасяват живота му над 20 часа

Каси Барнс е работила с машина за обработка на овча вълна, когато ненадейно в устройството попаднали и нейните дълги коси. До момичето работили татко ѝ и нейният другар, само че те единствено с смут могли да гледат какво се случва, без да могат да ѝ оказват помощ - моторът напряко откъснал скалпа ѝ от тила ѝ, написа в. " Сън ".


Каси незабавно била откарана в болничното заведение в Сидни, където била подложена на 20 часова интервенция. За да ускорят процеса на възобновяване, лекарите вкарали момичето в медикаментозна кома, ограничавайки придвижването на главата ѝ. Откъснатата кожа обаче по този начин и не могло да бъде пришита, макар последвалите няколко интервенции.

В момента момичето има единствено един вид - изкуствена кожа, която ще коства много на нейните родственици. Засега момичето не е в положение да работи, а сметките за лекуването ѝ непрекъснато нарастват. При това фамилията ѝ се раздира сред Сидни и Южен Уелс, където се намира тяхната плантация.

За благополучие, единствено за няколко дни Каси е съумяла да събере нужната сума за своето лекуване посредством уеб страницата за групово финансиране GoFundMe. Хора от целия свят са дарили на младата жена над 32 000 $.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР