Къщите все още се строят в райони с висок риск

...
Къщите все още се строят в райони с висок риск
Коментари Харесай

Къщи все още се строят в райони с риск от наводнения въпреки опустошенията, причинени от бури

Къщите към момента се строят в региони с висок риск от наводнения без ограничения за попречване на потапянето им, беше предизвестено.

Повече от половината от локалните органи за обмисляне разкриха, че рядко или в никакъв случай не са инспектирали нови жилищни комплекси, с цел да ревизират сходството им със препоръките на Агенцията по околна среда, като болшинството упрекват неналичието на запаси.

Комисията за публични сметки, която акцентира, числа в отчет, сподели, че е " непростимо да се позволи построяването на къщи в заливната равнина без ефикасни ограничения за намаляване ". Това идва, откакто повече от 1800 парцела бяха наранени от наводнения по-рано този месец, породени от бурята Хенк.

Комитетът също предизвести, че Министерството на околната среда, храните и селските въпроси (Defra) няма метод да мери своите прогрес в устойчивостта на наводнения, защото към момента липсват ясни цели – макар уговорката да се вкара народен набор от индикатори до пролетта на 2022 година Като цяло прог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР