Къщата в село Леденик, която брокерка отдаде под наем за

...
Къщата в село Леденик, която брокерка отдаде под наем за
Коментари Харесай

Върнаха парите на част от 25-те компании, резервирали една и съща вила за Нова година

Къщата в село Леденик, която брокерка отдаде чартърен за Нова година на 25 компании по едно и също време, ще посрещне 2022 година празна. Жената, която е взела капаро за нея от над 300 души, към този момент е върнала парите на половината от тях.

„ Здравейте, ние сме една от излъганите компании, само че тя ти върна парите и успяхме да си намерим къде да честваме Нова Година. В Черноморец сме”, похвали се Петър.

С невърнати пари обаче ще посрещне новата година Цвета от София. Дала е капаро от 1350 лв.. След излъчването на репортажа по Нова Телевизия дамата въпреки всичко съумяла да се свърже с брокерката.

„ Свързахме се по телефона, обади ми се от различен номер, несъмнено и изясни, че е станало някакво неразбирателство и най-добре никой да не чества в тази къща и да ни върне капарото.

Тя даде обещание, че ще върне парите на 29-ти. На 29-ти ние не получихме никаква сума. Чухме се още веднъж. Обеща и сподели, че ще направи всичко допустимо да ги върне на другия ден. Ние пуснахме тъжба през вчерашния ден. Днес още веднъж нямаме изпратена сума”, описа Цвета Цонева.

Даниел и неговата компания са платили 1200 лв. капаро и също чакат да получат парите си.

“Относно въпроса дали успяхме да си върнем капарото, отговорът е Не. предходната седмица към 20-ти 21-ви декември съумях да се свържа с нея. Разбрах, че ще ми върне парите до 24-ти 12-ти, само че това и по този начин не се случи и след вторият ни диалог на 29-ти 12-ти аз разбрах, че тя има проблеми с банката и няма по какъв начин сега да върне парите. Тоест да чакаме нашите пари, нали, може би догодина”, съобщи Даниел Алексиев.

Колко тъкмо хора са платили за резервация в къщата в Леденик, ще обясни полицията, която работи по случая.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР