Къщата, в която Доналд Тръмп е живял като дете, отново

...
Къщата, в която Доналд Тръмп е живял като дете, отново
Коментари Харесай

Продават за $3 милиона къщата, в която Тръмп е живял като дете

Къщата, в която Доналд Тръмп е живял като дете, още веднъж е на пазара и се продава за 3 милиона $.

Домът на президента на Съединени американски щати в Ню Йорк сменя притежателите си към този момент два пъти от 2016 година насам. Сега организацията за недвижими парцели, която се занимава с продажбата, насочи зов към почитателите на президента - да купят къщата и да му я подарят.

Във вторник организация Paramount Realty започва набиране на средства в уеб страницата за многочислени вложители с дребни суми GoFundMe, призовавайки почитателите на Тръмп да дадат своя принос. Ако парите бъдат събрани, къщата ще бъде подарена на президента-милиардер.

Real estate firm launched crowdfunding campaign to buy Trump's childhood home as gift to departing president
— The Hill (@thehill)

Агенцията неотдавна се опита да продаде дома на Тръмп, намиращ се в богатия нюйоркски квартал Jamaica Estates в " Куинс ", за 3 милиона $ на типичен търгове, само че без триумф. Но по-късно тя излезе със тактиката за краудфандинг, която " в никакъв случай не е правена до момента ", сподели сътрудникът за недвижими парцели на Миша Хагани пред AФП.

" По-вероятно е един милион хора, които обичат Тръмп, да дадат по три $, а не богат покупател, който да извади три милиона ", сподели той. Въз основа на критериите за недвижими парцели, имитацията на старинна къща с пет спални и четири бани - където Тръмп е живял до четиригодишна възраст, когато фамилията се реалокира в по-богат дом наоколо - надали коства повече от 1 милион $. Но " нематериалната й стойност " я прави " неповторима ", твърди Хагани.

“Love Trump? Thank President Trump by contributing to this campaign to buy his childhood home in his honor! ” a GoFundMe page reads.

— LEX 18 News (@LEX18News)

Къщата е продадена за 2,14 милиона $ през март 2017 година, малко откакто Доналд Тръмп встъпи в служба. И в този момент, когато някогашният магнат на недвижими парцели е на път да напусне Белия дом през януари, пазаруването на къщата е " съвсем като признателност или подарък от тези, които го обичат ", изясни Хагани.

Moshe Drizin Real estate agency asks Trump fans to buy him childhood home
— Moshe Drizin (@DrizinMoshe)

Тръмп, който смени местоживеенето си от Ню Йорк във Флорида през октомври 2019 година, не е съветван за плана, добави сътрудникът по недвижими парцели. Дори в случай че към този момент не желае къщата - макар че сподели, че би желал да я купи, когато тя излезе в продажба през 2016 година - почитателите му не биха вложили за нищо: на страницата GoFundMe се показва, че къщата ще отиде за благотворителна организация по желание на Тръмп. И в случай че не избере благотворителна организация, " ще създадем асортимент вместо него ", сподели Хагани.

Moshe Drizin Real estate agency asks Trump fans to buy him childhood home
— Moshe Drizin (@DrizinMoshe)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР